Дослідження ідентифікаційного потенціалу клавіатурного почерку власників мобільних пристроїв - Фесенко, А. В. (My University, 2020)
В роботі проаналізовано інформативні ознаки «мобільного» клавіатурного почерку. Можна виділити три основних класи: часові параметри, параметри взаємодії з екраном (тиск та розмір «плями» від пальця) та психофізіологічні параметри, де до тиску та розміру «плями» додаються показання акселерометру та динаміка руху кінчика пальця по екрану.
Keywords: мобільний пристрій; клавіатурний почерк; метод випадкового лісу