Методи нанесення цифрових водяних знаків на цифрові зображення для захисту авторських прав та автентифікації - Єфімов, А. Ю. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка метода нанесення цифрових водяних знаків на цифрові зображення для захисту авторських прав та автентифікації. У ході виконання кваліфікаційної роботи було виканоно наступні завдання: проаналізовано методи автентифікації; проаналізовано методи стеганографії; розроблено метод захисту авторських прав та автентифікації.
Methods for Applying Digital Watermarks to Digital Images for Copyright Protection and Authentication
Keywords: ЦВЗ; стеганографія