Можливості оцінки мікроциркуляції за допомогою капіляроскопії - Ковальова, А. А.; Аврунін, О. Г. (Харків, ХНАДУ, 2019)
Розглядаються можливості оцінки мікроциркуляції за допомогою капіляроскопії
Keywords: капіляроскопія; мікроциркуляція; кровообіг; обробка зображень