Патології опорно-рухового апарату - Салєєва, А. Д.; Аврунін, О. Г.; Зайцев, М. В.; Кабаненко, І. В.; Юткін, В. М.; Бобошко, Р. О.; Трофименко, Т. О.; Дондорева, І. С.; Баєв, П. О.; Литвиненко, О. М.; Корнєєв, С. В.; Чугаєв, А. Ю.; et al. (ХНУРЕ, 2023)
У навчальному посібнику розглянуто питання патології опорно-рухового апарату, як вродженої, так і набутої, її етіологія, патогенез, клінічний перебіг хвороб опорно-рухового апарату, висвітлено принципи діагностики та лікування. Навчальний посібник з дисципліни «Патології опорно-рухового апарату» рекомендовано для студентів, що здобувають освіту зі спеціальності «Біомедична інженерія» за програмою «Ортопедичні технології та інженерія», а також може бути корисним для фахівців із протезування та ортезування опорно-рухового апарату.
Keywords: опорно-руховий апарат, протезування, ортезування