Щодо правового механізму державної підтримки технопарків: порівняльна характеристика - Любчич, А. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Підтримка і стимулювання інноваційної діяльності держави є визначальною умовою інтеграції. В системі інноваційної інфраструктури головне і ключове місце лідера посідає технопарк як перший та найефективніший її суб’єкт. Він є сучасним інструментом для створення високотехнологічних продуктів, який дає відповідь на питання, пов’язані з залученням інвестицій. Такі парки існують по всьому світу, вони забезпечують пришвидшений розвиток країн.
Keywords: залучення інвестицій; функціонування технопарків