Вибір конфігурації програмного забезпечення навчальних лабораторій для проведення занять із дисципліни OC UNIX - Сокорчук, І. П. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2017)
Вибір конфігурації програмного забезпечення навчальних лабораторій для проведення занять із дисципліни OC UNIX
Keywords: вибір конфігурації; конфігурація програмного забезпечення; програмне забезпечення; забезпечення навчальних лабораторій; навчальні лабораторії; проведення занять; OC UNIX