Гібридний метод дослідження акустичних характеристик приміщень - Кравченко, М. М. (My University, 2019)
Проаналізовано методи вимірювання акустичних характеристик приміщень, розроблена методика дослідження характеристик джерел імпульсного акустичного збудження. Розроблено структурну схему апаратно-програмного вимірювального комплексу. Виконано обчислення часу реверберації методом інтегрування імпульсної характеристики. Експериментально досліджено характеристики джерел імпульсного збудження і джерел складних сигналів при вимірюванні акустичних характеристик приміщень.
Keywords: час реверберації; джерело збудження; імпульсні характеристики; метод інтегрування імпульсної характеристики; ранні відбиття; складні випробувальні сигнали