Інвестиційна ситуація, основні тенденції та перспективи розвитку харчової промисловості - Соколова, Л. В.; Шкіль, Н. Г. (НТУ «ХПІ», 2012)
Викладені результати аналізу інвестиційної ситуації та основних тенденцій розвитку харчової промисловості України. Оцінені перспективи розвитку цієї важливої галузі економіки та розроблені пропозицій стосовно подальшого вдосконалення харчової промисловості. Expounded results of analysis of investment situation and basic progress of food industry of Ukraine trends. Appraised prospects of development of this important industry of economy and worked out suggestions in relation to further perfection of food industry.
Keywords: харчова промисловість; тенденції розвитку; інвестиційна ситуація; цілі-завдання; SWOT-аналіз; виробництво харчових продуктів; food industry; progress trends; investment situation; aims-tasks; SWOT-analysis; production of food foods