Спосіб виготовлення узгоджуючої секції оптичних волокон - Малик, Б. О.; Малик-Заморій, С. Б. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до волоконної оптики і може бути використана в технологічних процесах виготовлення узгоджуючих секцій оптичних волокон, призначених для узгодження оптичних волокон і елементів оптичного тракту, що сполучаються з ними, за оптичними та геометричними параметрами.
Keywords: волоконна оптика; оптичні волокна; узгоджуюча секція