Порівняльний аналіз методів визначення результуючого моменту сили окремого очного м’яза - Аврунін, О. Г.; Фільсов, М.; Кухаренко, Д. В.; Коваль, В. Ю. (Кременчук: КрНУ, 2017, 2017)
Проводиться порівняльний аналіз двох методів розрахунку результуючого моменту сили очного м’яза: кріплення м’яза до поверхні ока розглядається як точка і як поверхня. Апроксимація поверхні відбувається за допомогою прямокутників.
Keywords: момент сили, окоруховий апарат, очне яблуко