Кросплатформний застосунок для організації навчального процесу - Волошко, В. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка кросплатформного застосунку для керування навчальним процесом. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано проблему та існуючі рішення, на основі яких поставлено задачу стосовно розробки проєкту. У ході його розробки було розглянуто засоби для розв’язання задачі, розроблено та протестовано кросплатформний застосунок з використанням фреймворка Flutter з дотриманням принципів чистої архітектури та патерна MVVM, що задовольняє поставлену задачу. Результат проаналізований, зроблено висновки.
Cross-Platform Application for Organizing the Learning Process
Keywords: календар; Flutter; чиста архітектура