Штучний інтелект: перспективи розвитку - Сердюк, Н. М.; Черепаха, М. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Штучний інтелект (ШІ) є однією з найбільш швидкозростаючих галузей науки та технологій1. Перспективи його розвитку величезні і охоплюють різні сфери сучасного життя. У цій статті висвітлено основні тенденції та перспективи розвитку технологій штучного інтелекту в різних сферах, таких як поліграфічне виробництво, медицина, відеоспостереження та творчість.
Keywords: відеоспостереження; поліграфічне виробництво