Біобібліографічні словники та довідники Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна - Глибицька, С. Б. (My University, 2015)
В презентації представлені біобібліографічні словники (довідники), укладені співробітниками Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна сумісно з істориками університету.
Keywords: біобібліографічні словники (довідники); Центральна наукова бібліотека; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна