Спосіб оптимізації диференційної діагностики поширених дерматозів - Висоцька, О. В.; Печерська, А. І.; Порван, А. П.; Солошенко, Е. М. (My University, 2013)
Спосіб оптимізації диференційної діагностики поширених дерматозів, що включає визначення показників клінічного, імунологічного та біохімічного аналізів крові, побудову математичної моделі та визначення діагнозу шляхом мінімізації різниці між станом пацієнта і діагнозом шкірної патології за формулами, який відрізняється тим, що додатково проводять визначення коефіцієнтів вірогідності k-οї вираженості j-oгo симптому при і-тому захворюванні
Keywords: патент; корисна модель