Застосування методів комп’ютерного зору для детектування динамічних характеристик рухів людини - Селіванова, К. Г. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі був розроблений програмний модуль детектування динамічних характеристик рухів людини у двовимірному просторі на базі бібліотеки OpenCV із використанням алгоритмів комп’ютерного зору та кросплатформенної мови програмування Python.
Keywords: зір; людина