Моделювання невзаємної фотонно кристалічної структури - Корсун, Г. А. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – невзаємна фотонно-кристалічна структура. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження фізичних основ, конструкції, експлуатаційних характеристик, а також тенденцій розвитку невзаємних фотонно-кристалічних структур для застосування в оптичних та телекомунікаційних системах.
Keywords: дисперсійна діаграма; фотонно-кристалічний резонатор; кристалічний хвилевід; невзаємна фотонно-кристалічна структура; резонанс фано