Адаптивний метод навчання синаптичних ваг, активаційних функцій та архітектури радіально-базисних нейронних мереж - Бодянський, Є. В.; Дейнеко, А. О.; Дейнеко, Ж. В.; Плісс, І. П. (My University, 2014)
Адаптивний метод навчання всіх параметрів (включаючи кількість нейронів) радіально-базисних ШНМ, що здатні опрацьовувати інформацію, що послідовно надходить на вхід нейронної мережі.
Keywords: адаптивний метод; штучні нейронні мережі