Радіометеори, метеори і міжпланетна складова: поблизу та на відстані - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2016)
Згідно з планом проведення науково-технічних заходів Міністерства освіти і науки Харківський національний університет радіоелектроніки спільно з Українською астрономічною асоціацією, Радіоастрономічним інститутом НАН України 15 березня 2016 р. проводить науковий семінар «Радіометеори, метеори і міжпланетна складова: поблизу та на відстані», присвячений пам’яті відомого дослідника метеорів радіолокаційним методом проф. ХНУРЕ Б.Л. Кащеєва (1920-2004) до 96-річчя з дня народження.
Keywords: Кащеєв Б. Л.; радіометеорити; метеори; астрономія