Методи оцінювання ефективності прототипів під час UX-досліджень - Манаков, В. П.; Бізюк, А. В.; Новикова, Д. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі досліджено основні методи тестування прототипів у UX-дизайні, зокрема кількісні та якісні підходи, такі як A/B-тестування, теплові карти та юзабіліті-тестування. Аналізується їхня ефективність, переваги й обмеження, а також доцільність комбінованого використання для отримання комплексних результатів.
Keywords: юзабіліті-тестування; A/B-тестування