Програмна система для бронювання коворкінгів - Мельник, К. В. (My University, 2024)
Об’єкт роботи – програмна система для бронювання коворкінгів. Мета роботи – розробка програмної системи для бронювання коворкінгів, застосування якої надає можливість спростувати, оптимізувати процес пошуку та бронювання робочих місць у коворкінгах. Метод рішення – мови програмування JavaScript та TypeScript, програмна платформа Node.js та бібліотека React, а також фреймворк React Native. У результаті розробки створено програмну систему для бронювання коворкінгів, що вирішує проблему полегшення процесу пошуку, бронювання і управління робочими місцями у коворкінгах для користувачів та власників.
Keywords: бронювання коворкінгів; клієнтська частина; коворкінг; TypeScript