Російська воєнна агресія проти України та її вплив на формування ідентичності українського народу - Морозова, К. О. (ХНУРЕ, 2023)
Розкриваються концептуальні засади формування національної ідентичності українського народу в умовах російської воєнної агресії. Порушується питання формування національної ідентичності української молоді в умовах соціальних зрушень, воєнних дій та ціннісної кризи.
Keywords: російська воєнна агресія; національна ідентичність; збереження цілісності держави