Дослідження впливу UI-паттернів на зручність навігації користувачів - Алещенко, Д. О. (My University, 2025)
Тема кваліфікаційної роботи дослідження впливу UI-патернів на користувача. Мета роботи є дослідження UI-патернів за допомогою розробки мобільного додатку. У кваліфікаційній роботі розроблено мобільний додаток за допомогою аналізу UI-паттернів на користувача. Проєкт охоплює всі ключові етапи створення фінкціонального прототипу мобільного додатку.
Keywords: UI-паттерн; прототип мобільного додатку