Особливості розробки туристичного путівника по незвичним місцям Франції - Міщерікова, А. О.; Чеботарьова, І. Б. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
В роботі було розглянуто та проаналізовано сучасні туристичні сайти-конкуренти, їхні недоліки, позитивні якості та цільову аудиторію. Для того, щоб отримати розуміння, як можна поліпшити власний дизайн.
Keywords: туристичний сайт; туризм