Використання стеку ELK для обробки великих даних - Заверуха, О.; Кобзєв, В. (ХНУРЕ, 2018)
У даній статті розглядаються можливості ELK-стеку, що утворює систему зчитування, зберігання, швидкої обробки та якісної візуалізації великих даних. Узагальнено наводяться переваги стеку, приклад його використання для обробки та відображення туристичних даних This article examines the capabilities of the ELK-stack, which creates a system for reading, storing, fast processing and high-quality visualization of large data. Generally, the advantages of the stack are given, an example of its use for processing and displaying tourist data
Using the ELK-stack for Big Data Processing
Keywords: стек; візуалізація великих даних; відображення туристичних даних