Філософські ідеї Г. С. Сковороди - Кушнірова, Д. А. (ХНУРЕ, 2022)
Автор розкриває шлях Г. С. Сковороди до філософії, надає коротку біографію мислителя. Проаналізовано основні ідеї філософської системи митця.
Keywords: мислитель; просвітитель; байка; світогляд; філософська система