Оцінка ефективності стиску і якості відновлення зображень при об'єктно-орієнтованому підході до стиску зображень - Рубан, І. В.; Колмиков, М. М. (Системи озброєння і військова техніка, 2007)
Приведені результати експериментів за оцінкою ефективності стиску і відновлення статичних зображень методами на основ об’єктно-орієнтованого підходу стискування
Keywords: відновлення зображень; стиснення