Високотехнологічна радіотерапія в Україні - проблеми та тенденції розвитку - Старенький, В. П.; Сухіна, О. М.; Стадник, Л. Л.; Авер'янова, Л. О.; Носик, О. В.; Свинаренко, А. В. (ДУ "Інститут медичної радіології ім. С.П. Григор'єва НАМН України", 2019)
Проаналізовано роль сучасних методів підвищення якості променевого лікування онкологічних захврювань. Визначено потреби України в технічному оснащенні дистанційної радіотерапії та брахітерапії. На основі даних аудиту місії Impact МАГАТЕ запропоновано заходи з удосконалення технологічного забезпечення радіотерапевтичних центрів України
Keywords: Променева терапія; топометрична підготовка; аудит МАГАТЕ; брахітерапія