Розробка рекомендаційної системи планування подорожей за умов обмежень - Романченко, К. А. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є система для планування подорожей з використанням штучного інтелекту. Метою роботи є розробка вебзастосунку, що допомагає користувачам створювати персоналізовані маршрути, отримувати рекомендації щодо подорожей, знаходити оптимальні варіанти транспорту та проживання, а також аналізувати індивідуальні вподобання. Було створено вебплатформу для автоматизованого планування подорожей. Розроблено алгоритми обробки запитів користувачів за допомогою штучного інтелекту, аналізу даних і персоналізації пропозицій. Клієнтська частина створена за допомогою React.js, а серверна – на платформі Firebase. У результаті роботи розроблено функціональний вебзастосунок, що дозволяє користувачам легко планувати подорожі, отримувати індивідуальні рекомендації та ефективно організовувати свої поїздки.
Keywords: подорож; планування подорожей