Аналіз електромагнітних впливів на інформаційні системи і мережі - Емцов, Н. П. (ХНУРЕ, 2020)
Наведено загальну інформацію про електромагнітну сумісність, класифікацію та види завад в апаратурі. Описано джерела завад, методи та засоби їх вимірювання, наведено опис електромагнітних завад в апаратурі спеціального призначення та напрямки зменшення їх впливу.
Keywords: електромагнітна сумісність; електромагнітна завада; аналіз електромагнітних впливів