Розробка дизайну веб-сайту ювелірних прикрас - Комаровська, Д. Е. (My University, 2025)
Метою роботи є створення дизайну інтернет-магазину ювелірних прикрас «Naid_crystals», який буде зручним для користувачів та ефективно представлятиме товари через розробку адаптивного веб-інтерфейсу з використанням сучасних дизайнерських інструментів. Актуальність роботи пояснюється швидким зростанням онлайн торгівлі та підвищенням вимог покупців до якості інтернет-магазинів ювелірних виробів. У сучасних умовах конкуренції важливо мати привабливий та функціональний веб-сайт, який зможе викликати довіру у покупців та ефективно демонструвати товари. Погано спроектований інтерфейс може відштовхнути потенційних клієнтів та знизити продажі, тому розробка якісного дизайну є важливим завданням для успішного ведення бізнесу в інтернеті. Об'єктом дослідження є процес створення дизайну користувацького інтерфейсу для спеціалізованого інтернет-магазину з врахуванням специфіки продажу ювелірних прикрас та сучасних принципів веб-дизайну. Предметом дослідження є методи та підходи до розробки ефективного дизайну e-commerce платформи, включаючи вивчення потреб користувачів, створення структури сайту, розробку візуального стилю та побудову інтерактивних макетів у програмі Figma.
Keywords: інтернет-магазин; ювелірні прикраси; адаптивний дизайн; e-commerce платформа