Оптимізація процесу оцифровки словників 60-90х років ХХ століття - Сіденко, Д. А. (My University, 2021)
Робота присвячена процесу оцифровки - найбільш зручному механізму збереження та використання інформації в сучасних умовах. Автор розглядає основні моменти процесу оцифрування архівних матеріалів, включаючи аналіз можливих способів перекладу документів в електронний вигляд, категорії документів для оцифрування, формати зберігання електронних документів та дослідження сучасних стандартів оцифровки.
Keywords: електронний архів документів; систематизація документів; верифікація даних; оцифрування