Створення сучасного відеоконтенту для дистанційного навчання та фізичної реабілітації - Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В.; Селіванова, К. Г.; Грохова, Г. П.; Прісич, О. Ю. (My University, 2022)
Фактично, при стереоконтенті отримуються двовимірні зображення з інформацією щодо глибини. Якісне 3D–відео дозволяє створення стереопар для формування повної просторової картини реального середовища. Це може бути корисним для повного занурення у середовище при спостеріганні різних експериментів на складному лабораторному обладнанні, або тренінгів контент для індивідуальних дистанційних тренувань при заняттях спортом, або реабілітації.
Keywords: 3D відео; контент; реабілітація