Дослідження впливу рекламного бюджету на масштабування та оптимізацію рекламної кампанії - Бутко, А. В. (My University, 2020)
В ході дослідження був проведений аналіз існуючих інструментів просування, порівняльний аналіз методів оптимізації, визначення впливу підвищення бюджету на основні метрики рекламної кампанії. Проведено економічне обгрунтування проекту, в результаті якого була розрахована ціна проекту.
Keywords: рекламна кампанія; масштабування; таргетинг; метрики; метод аналізу ієрархій