Розсіювання Гаусівського пучка на решітці з нанодротів - Гаврилюк, М. В. (My University, 2020)
У роботі розглянуто падіння Гаусівського хвильового пучка на періодичну структуру, що сформовано з паралельних нонодротів. Створено розрахунковий проект в пакеті електромагнітного моделювання COMSOL, що використовує метод скінченних елементів. Отримано розподіли поля хвильового пучка для різних значень параметрів решітки та випромінювання
Keywords: гаусівський пучок; наноструктури; нанодроти; решітка з нанодротів; перетяжка пучка; розсіювання; хвильове рівняння