Інноваційна діяльність зі створення науково-освітніх ресурсів: бібліотечний досвід - Пасмор, Н. П. (My University, 2014)
Розглядаються питання сучасної діяльності бібліотек в умовах модернізації процесів підготовки фахівців у вищій школі України.
Keywords: історія бібліотек; діяльність бібліотек внз; бібліотека; креативність