Характеристики якості інформаційного забезпечення навчального процесу - Нікітенко, О. М.; Орлова, Г. Ю.; Шевченко, Н. С. (УІПА, 2008)
Характеристики якості інформаційного забезпечення навчального процесу
Keywords: навчальний процес; бібліотека