Харківський національний університет радіоелектроніки у світових рейтингах університетів - Чала, Л. Е.; Бєлянінова, Г. Г. (МЦДН, 2023)
Тези присвячено 5-річчю створення відділу бенчмаркінгу та веб-менджменту у Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ). Наведено переваги присутності університетів у світових рейтингах та ті світові рейтинги університетів, до яких за 5 років увійшов ХНУРЕ.
Keywords: рейтинг; університет; бенчмаркінг; веб-менеджмент