Методи оцінювання ризику - Дубровіна, В. В.; Козлов, В. Є.; Козлов, Ю. В.; Новикова, О. О. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2015)
Методи оцінювання ризику.
Keywords: методи оцінювання ризику; оцінювання ризику; ризик