Забезпечення безпеки систем «РОЗУМНОГО БУДИНКУ» - Ляшенко, Г. Є.; Маслакова, Н. Ю. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є виявлення загроз інформаційної безпеки, які є порушенням конфіденційності, цілісності та доступності інформації, а також позбавлення таких загроз як: атака хакерів, перехоплення інформації, віруси у системі, доступ зловмисника у зв'язку з крадіжкою прав.
Keywords: хакер; "розумний будинок"; інформаційна безпека