Квест-сценарій при організації обробки даних - Гунько, М. А.; Корнієнко, О. Ю.; Воропаева, К. А. (My University, 2019)
Існує велика кількість різновидів способів організації поетапної обробки даних [1, 2]. В узагальненому вигляді задачу можна охарактеризувати як модифікацію задачі комівояжера. Її відмінність від класичної задачі полягає у тому, що таких комівояжерів є більше ніж один. При цьому ці комівояжери характеризуються часом простою в локації. Тобто рішенням адачі є мінімізація часу проходження кожним з комівояжерів маршруту з усіх точок.
Keywords: Обробка даних