Метод фрактального аналізу реляційних баз даних - Міллер, П. П. (My University, 2020)
Основною метою є розгляд реляційних таблиць з точки зору теорії фракталів та застосування методів фрактального аналізу до реляційних баз даних. Для досягнення даної мети необхідно вирішити такі завдання: вивчити наявні методи фрактального стиснення зображень; розглянути методи Fractal Data Mining; проаналізувати можливості застосування фрактального аналізу до реляційних баз даних; розробити алгоритм пошуку доменів в реляційних таблицях; оцінити можливість застосування отриманих результатів до: пошуку функціональних залежностей, стиску таблиць, проведення кластеризації.
Relational Databases Fractal Analysis Method
Keywords: СКБД; Fractal Data Mining; фрактал; таблиці; домени