Розроблення системи керування мобільним пошуково-рятувальним роботов - Головіна, В. С. (ХНУРЕ, 2023)
Дана стаття спрямована на розробку системи керування мобільним пошуково-рятувальним роботом. В ході дослідження було обрано апаратні модулі, необхідні для реалізації системи керування. На базі обраних модулів було розроблено та описано передаточні функції за допомогою теорії автоматичного керування, що дозволило спроектувати структурну схему керування для перевірки запропонованої системи на стійкість.
Keywords: стійкість; апаратні модулі; теорія автоматичного керування; мобільні пошуково-рятувальні роботи