Дослідження ройових методів в задачах децентралізованого управління групою безпілотних літальних апаратів - Рогач, В. Д. (My University, 2020)
Метою атестацiйної роботи є дослiдження ройових методів, методiв децентралізованного управління групою безпілотних літальних апаратів, адаптивних алгоритмів для ефективного вирішення завдань в умовах неконтрольованих ситуацій.
Keywords: децентралізоване управління; безпілотний літальний апарат; дрон; адаптивний алгоритм; ройовий інтелект; бджолиний алгоритм; розвідник; наглядач