Визначення середнього вздовж траєкторії проміню показника заломлення повітря на основі ефекту приширення ліній поглинання молекул повітря - Ремаєва, О. О.; Стогній, Н. П. (My University, 2014)
Визначення середнього вздовж траєкторії проміню показника заломлення повітря на основі ефекту приширення ліній поглинання молекул повітря
Keywords: визначення середнього; показник заломлення; точність позиціювання