Криптографічна підтримка послуг захисту від несанкціонованого доступу - Лєнишна, Ю. М.; Лєншин, А. В. (ХНУРЭ, 2012)
Проаналізовано вимоги національних та міжнародних документів, що регламентують захист від несанкціонованого доступу. Розроблено рекомендації з вдосконалення НД ТЗІ в частині специфікації послуг захисту від загроз порушення приватності. Розглянуті підходи до криптографічної підтримки послуг захисту від несанкціонованого доступу та методологія оцінки рівня стійкості послуг безпеки. Наведено умови забезпечення доказового рівня стійкості.
Keywords: криптографічна підтримка послуг захисту; несанкціонований доступ