Методика визначення сформованих професійних компетентностей здобувачів вищої освіти з навчальної дисципліни «Видавнича справа та технічне редагування» - Андрющенко, Т. Ю. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
В даному дослідження розглянуто методика оцінювання ефективності професійних компетентностей здобувачів вищої освіти на прикладі освітньо-професійної програми «Технологія електронних мультимедійних видань» спеціальності 186 Видавництво та поліграфія. Було визначено та обґрунтовано критерії та показники результативності професійних компетентностей та запропоновано розглядати критерії та показники з урахуванням сучасних вимог видавничо-поліграфічної галузі.
Keywords: вища освіта; видавнича справа