Дослідження технологій рекомендацій для систем електронної комерції - Демченко, М. О. (My University, 2024)
Робота присвячена дослідженню технологій рекомендацій для електронної комерції (е-комерції). Розвиток інтернет-торгівлі та зростання обсягів онлайн-продажів ставлять перед підприємствами завдання забезпечення ефективності та персоналізації користувацького досвіду. В цьому контексті рекомендаційні системи виявляються ключовим інструментом для досягнення цих цілей. Об'єктом дослідження є різноманітні технології та методи, використовувані в рекомендаційних системах для покращення процесів в електронній комерції. Розглядаються як традиційні методи рекомендацій, так і новітні підходи, що базуються на штучному інтелекті, машинному навчанні та аналізі великих даних.
Keywords: електронна комерція; інтернет-торгівля; рекомендаційна система