Українська народна республіка в роки революції (1917–1921) - Батурін, О. О. (ХНУРЕ, 2021)
У доповіді порушується проблема важливості створення української народної республіки у час революції 1917–1921 рр., яка була першою українською державою , створеною на цих землях, що входили до складу колишньої Російської імперій. Досліджено історію створення, плани та провал Української Народної Республіки.
Keywords: українська державність; українознавство