Информационная технология актуализации данных по запросам пользователей с использованием документов - Керносов, М. А. (My University, 2009)
Розроблена інформаційна технологія актуалізації даних в інформаційній системі за запитами користувачів з використанням електронних документів, побудована на використанні фреймової моделі документа. Ця технологія дозволяє організувати своєчасну автоматичну обробку електронних документів в інформаційній системі, що містять фактографічні дані про поточний стан бізнес-процесів підприємства, знизити трудомісткість обробки документів та адміністрування системи, виключити затримки під час актуалізації даних та забезпечити надання актуальних даних за запитами користувачів до інформаційного простору системи. The informational technology of data updating in information system by user’s queries using electronic records, based on the document’s frame model using, is developed. Given technology makes possible rapid automatic electronic records processing in information systems, its easily administration and costs reducing. Electronic records usually contain information about current state of enterprises business-processes, which automatic processing makes information system able to provide actual data for user’s queries.
Keywords: актуализация данных; пользовательский запрос; фреймовая модель документа; администрирование информационной системы; фактографические данные