Підвищення ефективності використання тестових завдань для дітей дошкільного віку за допомогою ілюстраційних матеріалів - Табакова, І. С.; Чеботарьова, І. Б.; Орехова, О. С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Робота присвячена розробці сучасних методик дослідження пізнавальних процесів дітей дошкільного віку за допомогою тестів. Тестові завдання є опорною базою як для педагогів, так і для батьків, тренерів, які готують дітей до школи. Ці тестові завдання спрямовані на покращення критично-розумової діяльності - пам'яті, розвиток якої необхідно починати в ранньому віці, для гарного засвоєння матеріалу в подальшому житті. Завдання на покращення уваги та пам'яті необхідні для тренування зорової та слухової пам'яті.
Keywords: дошкільний вік; видання